Boeken Must Haves – Juli

Lieve lezers,

Sorry Sorry Sorry, door alle tentamens (al 2,5 maand lang) ben ik zo enorm druk dat ik helemaal vergeten was oude Boeken Must Haves van de maand Juli te maken…. Daarom bij deze een extra lange versie van de Boeken Must Haves.

Tinkerbell Telefoon Hoesje 

Schermafbeelding 2015-07-06 om 12.45.09

Voor de fans van het prachtige verhaal Peter Pan.

Zomerhitte – Marijke Verhoeven

Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.19.58

Een peperdure schildercursus in het Limburgse Heuvelland is volgens hartsvriendin Lucy de beste remedie voor Laura’s gebroken hart. Tot haar eigen verbazing vindt Laura al snel afleiding bij de charismatische cursusleider Philip Cools, die als een blok voor haar valt. Zij inspireert hem tot het maken van prachtige meesterwerken. Maar dan blijkt dat Philips mooie verhalen niet helemaal zuiver zijn en dat in het broeierige en artistieke gezelschap Philip niet de enige is die iets te verbergen heeft.

Lees binnenkort de recensie hier op het blog.

Blond Amsterdam To Go Beker

Schermafbeelding 2015-07-06 om 12.53.32

Deze beker is ideaal voor een lange reis. In de trein of tijdens een lange autorit met een boek (tenzij je natuurlijk zelf moet rijden) Maar ook voor als je helemaal mee gezogen wordt in je boek. Dan is de koffie (of thee) tenminste niet koud wanneer je weer op kijkt van je boek!

Paper Towns – John Green

Schermafbeelding 2015-07-06 om 12.56.37

Margo was altijd al gek op mysteries. En bij alles wat daarna kwam, kon ik me nooit aan de gedachte onttrekken dat ze misschien wel zo van mysteries hield dat ze er zelf een werd. Q (Quentin) en Margo negen jaar oud zijn, vinden ze in het park een dode man. Die avond klimt Margo het slaapkamerraam en het hart van Q binnen. Maar hun levens gaan daarna verschillende kanten op. Negen jaar later klimt Margo opnieuw Q’s kamer binnen. Ze neemt hem mee op een nachtelijk avontuur om nooit te vergeten. De volgende dag is ze verdwenen. Margo blijkt aanwijzingen te hebben achtergelaten die alleen Q kan ontrafelen. Geïntrigeerd gaat hij op zoek naar de jonge vrouw op wie hij in stilte verliefd is, geholpen door zijn vrienden Ben en Radar, en Lacey, een vriendin van Margo. Maar wil Margo wel gevonden worden?

Als je nu begint met lezen kan je hem nog voor de film uit hebben!

Het enige echte minikleurboek voor volwassenen

Schermafbeelding 2015-07-06 om 13.02.25
Ideaal kleurboek voor in je tas! Heerlijk in het vliegtuig onderweg of tussendoor even kleuren. Dit boekje neem je overal mee naar toe. Binnenkort verschijnt de recensie online. 

Younger – Pamela Redmond Satran

Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.24.20

Jep!! Het boek bij de super gave geweldige tv-serie (waar binnenkort een recensie van verschijnt)

Alice heeft maar één wens: de klok 15 jaar terugzetten zodat ze andere keuzes kan maken in haar leven. Maar dat heeft gevolgen die ze niet kan overzien…

De recensie van dit boek komt binnenkort online!

Inspiratie Notebook

Schermafbeelding 2015-07-06 om 13.16.36

Dit prachtige boek kreeg ik afgelopen donderdag op het #ZBBB event. Het is echt de moeite waard om te kopen. Ook hiervan verschijnt binnenkort de recensie.

Ik hoop dat jullie weer genoeg tips hebben voor de komende maand!

Wat wil jij echt heel graag hebben van deze lijst? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *