Hittegolf! Wat te lezen?

Lieve lezers,

Zojuist maakte ze het bekend op het weer. Er staat ons een heuze hittegolf te wachten!!
Dat betekend (mist je vrij bent) met een boek op het strand, in de tuin, of bij het zwembad.
Maar wat moet je met dit mooie weer nu lezen? Ik zette speciaal voor jou de leukste boeken op een rijtje.

Zomerhitte – Marijke Verhoeven
Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.19.58

De titel zegt al genoeg toch! (Zomerhitte/hittegolf)
Een schildercursus in het heuvelachtige Limburg loopt heel anders dan Laura had verwacht…
Een peperdure schildercursus in het Limburgse Heuvelland is volgens hartsvriendin Lucy de beste remedie voor Laura’s gebroken hart. Tot haar eigen verbazing vindt Laura al snel afleiding bij de charismatische cursusleider Philip Cools, die als een blok voor haar valt. Zij inspireert hem tot het maken van prachtige meesterwerken. Maar dan blijkt dat Philips mooie verhalen niet helemaal zuiver zijn en dat in het broeierige en artistieke gezelschap Philip niet de enige is die iets te verbergen heeft.

Younger – Pamela Redmond Satran

Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.24.20

Ik ben hem nu aan het lezen en hij is geweldig!!!! (oh en ik ben verslaafd aan de serie)
Dé nieuwe serie van de makers van Seks and the City. Met in de hoofdrollen Hillary Duff en Sutton Fraser.
Alice heeft maar één wens: de klok 15 jaar terugzetten zodat ze andere keuzes kan maken in haar leven. Maar dat heeft gevolgen die ze niet kan overzien…

Hitte – Lis Lucassen

Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.28.28

De titel zegt al genoeg toch? Lees mijn recensie hier!
Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Een huis in Frankrijk – Eva de Wit

Schermafbeelding 2015-05-12 om 10.35.11

Loved it!! Lees mijn recensie hier!
Een huis in Frankrijk
Rendez-vous van vier vriendinnen waardoor alles verandert
Suus heeft het misschien nog het best op orde. Maar ook dat is schijn, want zij heeft grote financiële problemen… en is ongepland zwanger van een derde kindje.
Als de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren.

Ja, ik wil NIET! – Eliza Kennedy
Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.39.37

Heb je over mijn ontmoeting met de auteur gelezen?
Maak kennis met Lily Wilder: New Yorker, impulsieve, goedgebekte vrouw die van een drankje (of vijf) houdt. Een stralende aanstaande bruid, maar beslist niet van plan monogaam te zijn. Haar verloofde Will is een lieve, intelligente archeoloog. Lily is dol op Will, maar of ze ook echt van hem houdt? Will houdt zonder twijfel van Lily, maar weet hij wel wie ze echt is? Naarmate de huwelijksdag nadert, groeit Lily’s twijfel. De mooiste dag van haar leven dreigt om te slaan in haar allergrootste vergissing.

Tango met een knal – Yara March

Schermafbeelding 2015-06-27 om 21.58.37

Lees mijn recensie hier! (Ja, het is een hele oude, gelukkig nu een nieuwe look!)
Tango dansen is de grote passie van Carry-Ann. Ze gaat niet voor niets graag naar haar zus Merle die in Argentinië woont. Als Merle een ongeluk krijgt, biedt ze spontaan aan haar te gaan helpen. Ze komt voor moeilijke keuzes te staan als ze er achter komt dat op de haciënda van de buren twee knappe broers wonen, die ook nog eens goddelijk de tango dansen. Het gevaar blijkt echter niet alleen in de liefde te schuilen. Brandstichting, sabotage, moord, liefde en bedrog vormen de ingrediënten voor de uiterst explosieve situatie waar ze in terecht komt. Ineens blijkt haar leven op het spel te staan.

Vriendinnen boven alles – Ann Bashares

Schermafbeelding 2015-06-27 om 22.03.53

Ik heb hem klaar liggen! ( Plus hij is nu super goedkoop!)
Tien jaar geleden deelden de vriendinnen voor het eerst één spijkerbroek, maar nu zijn Tibby, Lena, Carmen en Bridget volwassen vrouwen die hun eigen levens hebben opgebouwd. Ze missen de vanzelfsprekendheid waarmee ze vroeger afspraken. Dan ontvangen de drie anderen een uitnodiging van Tibby. Ze kunnen niet wachten om hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen, maar als ze eenmaal in Griekenland aankomen wacht hun een schok…

Hopelijk duurt de Hittegolf lang genoeg om al deze boeken uit te kunnen lezen!

Welke willen jullie heel graag lezen?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *