Droomvakantie – Sarah Morgenthaler

Lieve lezers,

Namens AW Bruna mocht ik kennis maken met de Moose Springs – serie. Vol enthousiasme begon ik aan dit boek want ik was echt enorm toe aan een heerlijke feelgood.

Vandaag vertel ik jullie graag mee over dit boek.

Droomvakantie

Titel: Droomvakantie
Auteur: Sarah morgenthaler
Verschenen:  Januari 2021
Pagina’s: 416
Uitgever: AW Bruna

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek… Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

Het boek heeft een romantische, avontuurlijke dromerige cover. Toch moet ik even kritisch beginnen en vind ik persoonlijk de originele versie leuker. Maar dit neemt natuurlijk niks van het plezier weg. Het boek zelf is stevig gebonden maar niet zo strak dat het pijn doet aan je handen. Het lettertype is erg prettig en leest daardoor heel gemakkelijk.

Het boek begint direct leuk en het had me dan ook meteen te pakken. Het voelde gelijk aan als een boek waarvan je weet dat het je heel veel plezier gaat geven.

Het boek wisselt van perspectief tussen de leuke, stoere Graham en de lieve Zoey die met haar super rijke vriendin eindelijk haar ultieme trip naar Alaska beleeft.
Ik vond het heerlijk om te lezen over de rijke gekke fratsen van Lana, maar vooral ook hoe lief ze eigenlijk is en dit dan in het contrast met Zoey die voor elke cent die ze heeft heel hard heeft gewerkt.
Dit in combinatie met het ene na het andere bizarre moment zorgde voor een heel aantal keer hardop lachen.
Maar ook wekte het boek mijn nieuwsgierigheid, want waar was Lana mee bezig? Hoe zou het gaan lopen met Zoey en Graham?
Hierdoor vloog ik door het boek heen.

Ik ben heel blij dat er nog twee delen van dit boek aankomen, Droomman is zojuist verschenen. Hierdoor hoef ik nog geen afscheid te nemen van het leuke Moose Springs met al hun lieve inwoners en rijke toeristen.

Droomvakantie is een heerlijk boek om mee te ontsnappen naar het prachtige Alaska

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan AW Bruna voor het recensie-exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *