WIN – Echo Thomas Olde Heuvelt

Lieve lezers,

Gisteren ben ik weer een jaartje ouder geworden en zoals elk jaar is het wie jarig is trakteerd. En dit jaar heb ik een super dik,spannend en gesingeerd boek dat ik namens uitgeverij Ls. weg mag geven.

Wil jij kans maken op dit boek lees dan snel verder.

Over het boek:

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.
Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…
Thomas Olde Heuvelt overtreft zichzelf met Echo. Een verpletterend boek waar je vanaf de gruwelijk spannende openingsscène diep in verdwijnt.

 

Winnen:

Wil jij kans maken op super spannende Gesingeerde boek. Dan moet je het volgende doen:

  • Deel de foto in je Instagram stories en tag @serendipity_books en comment onder de post waarom jij dit boek wil winnen. Extra kans maken? Tag dan 2 vrienden die deze win-actie niet mogen missen.

Of:

  • Deel win-actie via Facebook en comment onder de post waarom jij dit boek wil winnen. Extra kans maken? Tag dan 2 vrienden die deze win-actie niet mogen missen.

Veel succes,

Liefs, Marjolein

Deze actie loopt t/m 23 augustus. De winnaar ontvange een prive bericht.

Note: Het boek is licht beschadigd geraakt in de post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *