Win: King Coke

Lieve lezers,

King Coke is een nieuwe hit van Nederlandse bodem. Inmiddels is het boek genomineerd voor de Hebban Thriller debutprijs. Dit is natuurlijk reden voor een feestje en een goede manier om meer mensen kennis te laten maken met dit boek.

Ik zelf ga het boek binnenkort lezen maar ik mag nu al een van jullie gelukkig maken met dit boek. Namens uitgeverij Xander mag ik namelijk 1 exemplaar van dit boek weg geven.
Lees snel verder om te zien hoe je kans kan maken.

img_7778

Auteur: Dannis Kramers
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Pagina’s: 423
Verschenen: maart 2017

Het is de zomer van 1988. Na hun eindexamen ligt de wereld van Mick en zijn vrienden aan hun voeten. Maar na een fatale lsd-trip, waarbij een vriendin verongelukt, lukt het Mick niet meer een normaal leven te leiden. Hij stort zich in de Brabantse wietteelt. Maar Mick belandt al gauw in de veel hardere Amsterdamse onderwereld en werkt zich in razend tempo omhoog tot de top van de narco’s in de Gouden Driehoek, Afghanistan en Colombia. Een duizelingwekkende trip begint, waar niet zomaar aan te ontsnappen is… Eén laatste grote deal moet Micks vrijheid betekenen. Kan hij het onmogelijke voor elkaar krijgen en een nieuw leven zonder drugs en geweld beginnen?

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

  • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
  • Volg op  Instagram
  • Like en RT op Twitter en volg op twitter +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 26 augustus 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

 

Ps. Kijk eens hoe goedkoop dat Ebook is. Alleen al voor die prijs zou ik hem gewoon aanschaffen. 

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan uitgeverij Xander.

8 thoughts on “Win: King Coke

  1. Lijkt mij een ontzettend goed boek om te mogen lezen. Ik heb zelf 6 jaar in Brabant gewoond en op de school van mijn oudste zijn verschillende keren ouders gepakt die in drugs handelden en grote plantage hadden. Lijkt mij een indrukwekkend boek om te lezen .

  2. Ik ben, na het lezen van dieze korte inhoud-omschrijving, best benieuwd geworden na het hele verhaal.
    Wil graag lezen hoe het Mick zal vergaan.

  3. Ik zou dit boek graag winnen want het lijkt me een interessant en spannend verhaal en ook had ik jammer genoeg in men omgeving te maken met de vreselijke gevolgen van drugs en interesseert het onderwerp me .

  4. Ik lees graag spannende thrillers. Een boek van King Coke heb ik nog niet in handen gehad. Dit lijkt me dan ook de ideale manier om kennis te maken met deze schrijver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *