Win! Mea Culpa

Lieve lezers,

Heb je de recensie van gisteren van Mea Culpa gelezen? Om te vieren dat dit geweldige boek is verschenen heeft uitgeverij De Fontein een blogtour georganiseerd. En aan mij is de eer om van dit prachtige boek een exemplaar weg te geven!

Wanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. In een fractie van een seconde verandert Jenna’s wereld in een nachtmerrie. Om de vreselijke waarheid te ontlopen verhuist ze naar een afgelegen plek aan de kust in Wales, maar de herinneringen, angsten en rouw zijn allesoverheersend. Inspecteur Ray Stevens leidt het onderzoek naar de dader. Vastbesloten om tot de bodem van de zaak te komen, zet hij zowel zijn professionele als zijn persoonlijke leven op het spel. Intussen wordt Jenna ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien…

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1

Deze win-actie loopt t/m 12 maart de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

74 thoughts on “Win! Mea Culpa

 1. Ik heb al zoveel positiefs over dit boek gehoord, word nu zelf ook razend benieuwd en wil het echt graag lezen.

 2. Dit boek heb ik ingekeken bij de boekhandel en staat nu op mij “to do te lezen “- lijstje. Een zeer ingewikkeld verhaal en ben zeer benieuwd hoe dit af gaat lopen! Ik maak reclame op twitter en Facebook.

 3. voor ik het ziekenhuis binnen ben gegaan ( voor een operatie) ben ik bij standaard boekhandelaar binnen geweest. Waar ik een paar boeken heb gekozen dit boek heb ik lang vast gehad samen met een ander waar ik niet uit kon kiezen. Mijn ventje heeft dan voor mijn gekozen en is het andere geworden. Dus wil deze super graag winnen.

 4. Wauww die wil ik heel graag lezen en dan in mn nieuwe boekenkast zetten. Daar heb ik nog te veel lege plekken.

 5. Ik doe mee, want ik ben wel benieuwd naar dit boek. Ik ga het bericht delen op Facebook, maar ik heb geen Twitter.

 6. Na het lezen van de recensie ben ik erg onder de indruk geraakt van dit mooie boek. Het boek is zeker te vergelijken met Voor ik ga slapen en Het meisje in de trein..en dat zijn mn favorieten! Ik doe heel graag mee, helaas heb ik geen twitteer, maar toch..zou ik er dolgraag in beginnen..want jouw recensie heeft nij erg nieuwsgierig gemaakt!!

 7. Ik doe graag mee. Heb al wat lovend recensies gelezen. Voor ik ga slapen heb ik ook verslonden. Dan neem ik aan dat het met dit boek ook goed komt.
  Op fb en Twitter ben ik op ceciliastok te vinden.

 8. Dit boek wil ik heel erg graag hebben . Ik heb deze actie geliked, gedeeld en geretweeted 🙂 Ik begin alvast met duimen . Bedankt voor de kans. Fijn weekend !

 9. Laat me ook graag verrassen door dit boek! Heb er al veel over gelezen, moet de nachtmerrie van elke ouder zijn…

 10. Natuurlijk doe ik mee . Deze staat op mijn verlanglijst. Like en deel het graag. Heb geen twitter. Wel Instagram.

 11. Ik heb net je recensie gelezen & ik ben overtuigd: ik wil dit boek zsm lezen. Daarom waag ik graag een kansje en duim ik heel hard dat ik de winnaar mag zijn. Ik volgde je al op twitter, maar heb de Tweet geRT. Je Facebook-pagina en het bijbehorende bericht heb ik geliked (alleen niet gedeeld). 🙂 SPANNEND.

 12. Ik ben wel nieuwsgierig naar dit boek, dus ik doe graag mee 🙂
  Ik volg jullie ook op Facebook en heb het bericht gedeeld.

 13. Ik doe graag mee. Lijkt me een heftig verhaal dat je gelijk bij de lurven grijpt. Ken de auteur niet maar ben nu wel nieuwsgierig ?.

 14. Ik doe graag mee want ik ben erg benieuwd naar dit boek en zou het graag willen lezen.
  Ik volg op Facebook (Henriette Leeuwis) en op Twitter (@snietzie)
  en heb geliked, gedeeld en geRT
  En ga nu heeeeeeeel hard duimen ?

 15. Ik doe zeker graag mee, even het stukje hier gelezen en klinkt heel spannend, ben sowieso dol op boeken dus een boek winnen is echt een feestje!

 16. Lijkt me echt een superspannend boek! Heel graag doe ik daarom ook mee aan deze actie, ik heb het op twitter getweet en op facebook gedeeld 🙂

 17. Lijkt mij een erg mooi boek om te mogen lezen.
  Had het al op mijn verlanglijstje staan voor mijn verjaardag en die is pas in december. Weet niet of ik zo lang kan en wil wachten. Mocht de postbode mijn kant op komen is dat mooi meegenomen.

 18. Ik doe gezellig even mee, lijkt me een prachtig boek en wil het dolgraag lezen. Like en share op facebook en like en retweet op twitter, fingers crossed

 19. Waag graag een kansje voor deze thriller! Ik ben benieuwd naar het verhaal!
  Beide extra punten gedaan, FB onder mijn eigen naam en Twitter onder @TurtleBookwurm.

 20. Altijd leuk om een nieuw boek te leren kennen, daarom ook hierbij mijn deelname. De raad om zowel bij twitter als op FB te delen, heb ik dan ook opgevolgd.

 21. ik zie op de cover staan voor de fans van Het meisje in de trein. Awel daar ben ik nu eens een grote fan van. Boek in 1 ruk uitgelezen . Begon een beetje traag maar dan werd je in het verhaal ingezogen en liet het je aandacht niet meer los. Als je het met dit boek kan vergelijken dan kan het alleen maar een super boek zijn en zou ik graag meedoen. Maak graag tijd vrij voor een leuk boek!! 🙂

 22. Het lijkt me een heel fijn boek, dus ik doe graag mee! Volger was ik al en ik heb gedeeld op FB (tamara Mara Großmaul) en getweet (@paramara1982).

 23. Toffe blog met leuke tips! Ik ben een groot fan van Britse detectives, dus een adembenemende spannende thriller wat zich ook nog eens afspeelt in het prachtige Wales is een onweerstaanbare combinatie. Zou het boek graag willen lezen, zelfs wanneer het verhaal me de adem zal benemen tot de laatste bladzijde en wordt het zo spannend dat het me zuurstof gebrek zal bezorgen. Vooral die verbijsterende twist ben ik heel benieuwd naar!

 24. Heel graag maak ik kans op dit boek! Ik heb er zoveel goede dingen over gehoord… ik volg je op Facebook en ik heb geen Twitter 🙁

 25. Ohhh wat stom van me.. Heb al aan meerdere acties meegedaan.. Maar zie nu net dat je dus niet op Facebook moet reageren maar op de site!!! Slimmerd ben ik ook!! Haha.. Voor deze nog net op tijd!! Gelukkig, want ben echt mega nieuwschierig naar dit boek! Thrillers zijn normaal mijn ding niet zo maar deze wil ik echt lezen.. Hij heeft me betoverd.. En heb alleen maar goede recensies gelezen erover!

 26. Dit boek staat al even op mijn wishlist, en het is net 12 maart geworden dusssss ik mag nog, jooehooeeee! Ik hoor echt zoveel goede dingen over dit boek, en hij lijkt me ook superspannend (met name het veelbesproken deel 2 🙂 ) Maar genoeg over het boek: you, keep up the good work! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *