Win! Onder de maan

Lieve lezers,

Herinner je je nog de goodiebag van de WinterBBB?
In deze goodiebag zat een boek dat ik al in mijn bezit heb. En omdat ik met dank aan jullie al mijn trouwe lezers naar events al deze mag heb ik besloten dat ik het dubbele boek weg ga geven aan een van jullie.

Mercy Thompson wil gewoon een normaal leven leiden, met haar eigen garagebedrijf, haar kat en haar vrienden om haar heen. Maar als je zelf de vorm van een coyote kunt aannemen, je buurman een weerwolf is, en je onder je vrienden ook vampieren en fae kunt rekenen, is ‘normaal’ soms ver te zoeken. 
Dus als een van haar vrienden bedreigd wordt door een groep schimmige figuren die uit lijken te zijn op geweld, steekt Mercy daar een stokje voor – maar de situatie blijkt een stuk explosiever dan ze had gedacht…

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Like en Regram de foto van de win-actie op Instagram en volg Serenidipity Books +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1
 • Like en Save de post op Bloglovin’ en volg op Bloglovin’ +1

Deze win-actie loopt t/m 24 februari de winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

 

43 thoughts on “Win! Onder de maan

 1. Wat een leuke actie. (DUIM omhoog.)
  Ik maak graag kans.
  Geliked en gedeeld op FB. Via Twitter meegedaan en ook op Bloglovin’ post gesaved (hartje gegeven.)

 2. Oeeh! Ik doe graag mee.
  Ik had laatst een ebook pakket gekocht waar deze bij zou zitten maar toen dat achteraf niet het geval bleek te zijn was ik behoorlijk teleurgesteld, vooral omdat het mij een erg leuk boek lijkt.

  Ik heb alleen een vraagje, wat bedoel je met de +1 kans die je krijgt als je dit op meerdere dingen deelt? Als de kans 1 is dat je iets wint, is dat toch 100%?

  Groetjes

  1. Goede vraag. Ik loot altijd, met deze reactie doe je mee (dat is 1 lootje) doe je dan ook nog eens een van de +1 dingen gaat je naam 1x extra in de pot! Zo maak je dus iets meer kans.

 3. Ik doe graag mee voor dit boek!
  Ik hou van Urban Fantasy, dus dit boek zou niet mogen ontbreken in mijn boekenkast 🙂
  Ik heb je bericht gedeeld op Facebook en gesaved op Bloglovin voor extra kansen.

 4. Leuke winactie!! Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar deze serie maar ik heb hem nog niet in de winkels gezien. Ik heb ook de actie geliked en gedeeld

 5. Hi! Supergave actie wederom, dit boek lijkt me heerlijk. Ik volgde je overal al (blijf dat engerig vinden klinken maargoed ?) en heb alles gedaan wat je vroeg. Behalve instagram, heb alleen t hartje aangeklikt en verder snap ik daar gewoon niks van haha ?. Je kunt me meestal terug vinden onder mijn gewone naam Marjo Grimmius, bij twitter is het djootje. Dank je voor deze toffe actie, spannend!

 6. Ik doe lekker mee ben te verslaafd aan boeken om deze winactie voorbij te laten gaan xd niet geschoten is altijd mis geschoten toch? Ik heb je actie gedeeld op FB en Twitter 🙂

 7. Wat gaaf zeg! Ik had nog nooit van dit boek gehoord maar het klinkt heel cool, dus ik doe zeker mee! Ik heb de foto trouwens op twitter gedeeld en op Bloglovin opgeslagen. 🙂

 8. Superleuke actie, een van de boeken op mijn verlanglijstje! Ik heb alle stappen gedaan. (FB tamara Mara großmaul, Twitter en Instagram beide @paramara1982)

 9. Ik doe super graag mee. Ik wil dit super graag winnen, omdat ik het boek nog niet heb gelezen (en dat wil super graag!). Het lijkt me een fantastisch boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *