Win! 5x De 5de golf

Lieve lezers,

Eindelijk!! De verfilming van De 5de golf draait in de bioscoop (The Fifth Wave). Om dat te vieren en omdat er zo veel vraag was of ik het boek wilde recenseren. Mag ik namens AW Bruna maar liefst 5!!! exemplaren van De 5de golf weg geven.

Soms denk ik dat ik de laatste mens op aarde ben. Dat betekent dat ik de enige mens in het universum ben. Dat is onzin, ik weet het. Ze kunnen niet iedereen gedood hebben… Nog niet.

De eerste golf: de wereld wordt gehuld in duisternis
De tweede golf: als je geluk hebt weet je te ontsnappen
De derde golf: als je pech hebt overleef je
De vierde golf: er geldt nog maar één regel – vertrouw niemand

Nu de vijfde golf eraan komt, is Cassie op de vlucht – voor Hen, de wezens die er menselijk uitzien maar het niet zijn. Zij die het land doorkruisen om eenieder te vermoorden die ze tegenkomen. Cassie gelooft dat er maar één manier is om te overleven: door alleen te blijven. Maar dan ontmoet ze Evan Walker, de verleidelijke en mysterieuze vreemdeling die haar enige hoop is om haar vijfjarige broertje te helpen bevrijden, én haar enige hoop om zelf te overleven.
Maar Cassie moet kiezen tussen vertrouwen en wanhoop, tussen verzet of overgave. Tussen leven… en dood.

Wat moet je doen:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Like en Regram de foto van de win-actie op Instagram en volg Serenidipity Books +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1
 • Like en Save de post op Bloglovin’ en volg op Bloglovin’ +1

Deze win-actie loopt t/m 12 februari de winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan AW Bruna

88 thoughts on “Win! 5x De 5de golf

 1. Superleuk! zou deze graag winnen, heb er al goede stukjes over gelezen.. dus doe graag mee, volg je op Bloglovin en Facebook.!

 2. Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres). ik doe mee
  Like Serendipity Books op Facebook en Like & Share de foto van de win-actie +1. check (marion.thomas.33)
  Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1. check mybook1990
  Like en Save de post op Bloglovin’ en volg op Bloglovin’ +1.check marionthomas33-4317461

 3. Wat lief dat je dit boek mag weggeven! Ik ben ‘m, vooral nu die uit is in de bios, al vaak tegengekomen, maar ik twijfel nog of ik naar de bioscoop wil gaan voor deze film. Daarom waag ik graag een kans voor dit boek om erachter te komen of het iets voor mij is. 🙂 Ik volg je op Bloglovin’ en heb het bericht ‘gesaved’ en volg je op Twitter & heb het bericht geretweet.

 4. Loot heel graag mee, pagina had ik tijden geleden al geliked, erg leuke pagina, alleen heb geen twitter ed dus alleen op Facebook kunnen delen en hier een reactie kunnen achterlaten 🙂 zou m graag winnen lijkt me geweldig liefs Medusa

 5. O, graag! Ik kreeg een mailtje van bol.com dat ze mijn bestelling geannuleerd hebben omdat ‘ie uitverkocht is 🙁 dus ik zou deze goed kunnen gebruiken! <3

 6. Wauw wat een super leuke actie!! Ik ben onwijs benieuwd naar dit boek, ik ga duimen! Niet geschoten is altijd mis 😉
  Groetjes Iris

 7. Maak graag kans op dit bijzonders boek.
  FB: Geliked en gedeeld. (Wilma Van T Hof)
  Twitter: Volg en ge-retweeted (prulleke62)
  Bloglovin’: Volg , shaved post (Wilma Van ‘t Hof(prulleke).

  Succes allemaal.

 8. Wat een gave actie, lijkt me een onwijs gaaf boek en zou het graag lezen voor ik de film ga zien. Alles geliked, gedeeld etc. Ik ben benieuwd! ?

 9. Het lijkt me zo’n leuk boek! Ik heb het bericht gedeeld en geliked op facbook. Ik volg je op bloglovin en ik heb je bericht gesaved. (Op naam van Isabelle Leussink)

 10. Ik doe graag een poging dit lijkt me een super boek maar eigenlijk wil ik het boek voor mijn jongere zusje winnen die me pusht 😀 om dit boek te kopen en aangezien ze binnekort jarig is lijkt me dit dan een leuke boekverrassing 😀 😀 😀 😀
  meegedaan ook via fb en bloglovin zelfde nam als hier 😀

 11. Ik doe graag mee. Zit momenteel met mijn been in het gips en heb alle tijd om te lezen. En ik ben altijd erg benieuwd naar voor mij onbekende schrijvers.

 12. Deze had ik al geleend om te lezen voor de film uit kwam. Ondertussen heb ik de film gezien en boek 2 gekocht, maar hij is wel een beetje zielig zo alleen. Ik doe dus graag mee!

 13. Ik doe graag mee! Ik heb het boek al gelezen, maar ik zou hem super graag zelf willen hebben, dus deze super actie komt als geroepen! Ik geef het boek 5 sterren. Het is echt een super goed boek! Ik ga hem op Twitter en Facebook delen.

 14. Heyhoi! Wat een leuke te gekke winactie! Heb je foto op twitter en instagram gedeeld, en ben je aan het volgen op blogloven ! instagram: xaniekdevriesx! Veel succes x

 15. Ik vond de film erg leuk en ben nu benieuwd naar het boek, aangezien ze altijd zeggen dat die beter zijn, dus ik zou hem graag willen winnen. Ik volg je op Bloglovin’ en heb de post gesaved!

 16. ik wil De 5de golf graag lezen en waag een kansje!
  Ik heb de winactie op facebook en twitter gedeeld en daar volg ik natuurlijk ook.
  duim duim duim. fijne dag en groetjes van Riekie

 17. Ik ben al naar de film geweest. En wil nu ook zo graag het boek lezen. Het zou super zijn als ik hem win. Dan ben ik het allergelukkigste meisje ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *