Boeken Must Haves – Oktober 2016

Lieve lezers,

Wauw is bij jullie september ook echt voorbij gevlogen? Ik kan nog altijd niet geloven dat de maand alweer voorbij is? Echt waar is hij gebleven???
Maar gelukkig heeft dit ook een voordeel. Het is namelijk tijd voor de nieuwe Boeken Must Haves. Want oktober is de maand waarin de herfst flink inzet dus je op de bank met een flinke mok thee een heerlijk boek kan lezen.
Daarom heb ik weer een heerlijke lijst voor je klaar staan met items die je deze maand niet mag missen.

IMG_0379

The Jewel
Verkocht op een veiling aan een van de rijkste dames van het land… Dat overkomt Violet. In het landhuis van de Hertogin wacht haar een leven vol luxe, maar ook gevangenschap en duistere plannen. De nietsontziende Hertogin wil Violets bijzondere gave uitbuiten, tegen elke prijs. Violet moet ontsnappen voor het te laat is. Dan blijkt dat haar beste vriendin Raven in gevaar is. Violet staat voor een onmogelijke keuze: moet ze Raven redden of zichzelf?

Dit boek heb ik al 100x in het engels willen kopen. Nu gaat hij eindelijk uitgekomen in het Nederlands en alleen al voor de cover mag hij in je kast staan.

 

Sticky Notes
De vrolijkste plak notities die ik ooit heb gezien. Ideaal voor in je agenda of om mooie boek quotes te markeren.

 

 

 

Siren
Kahlen is een sirene; haar leven staat in dienst van de Oceaan. Tijdens een verschrikkelijke schipbreuk, waarbij Kahlens familie omkwam, heeft de Oceaan haar gered van de verdrinkingsdood. In ruil voor haar leven moet Kahlen de Oceaan honderd jaar dienen als sirene. Door te zingen lokt ze mensen de diepte in. Haar stem is dodelijk voor iedere mens die hem hoort.
Akinli is een mens; een vriendelijke, knappe jongen die alles is waar Kahlen ooit van heeft gedroomd. Verliefd worden brengt hen allebei in gevaar… maar Kahlen kan het niet verdragen om van hem weg te blijven. Zal ze alles op het spel zetten om haar hart te volgen?

Eindelijk komt dit boek uit in het Nederlands. Ik las hem afgelopen zomer al in het engels en lees mijn recensie nog even hier.

 

Notebook
Een super lief en schattig notebookje voor al je lijstjes gedachten en hersenspinsels. Ideaal voor iedereen die onderweg altijd wel wat weet te bedenken.

 

 

 

Dans met mij 
In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan le Cadre noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.
Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z’n kop.

Alles van Jojo Moyes moet je lezen.

Time to relax Mok
Mijn ultieme favoriete mok om uit te drinken. Vooral natuurlijk tijdens het lezen. Hij is mooi een ideaal formaat en geweldig leuk.

 

 

Ps. ben je net zo verslaafd aan notebookjes als ik kijk dan vooral even bij de Action. Daar hebben ze de mooiste notebookjes van allemaal. Goedkoop en handig.
Het notebookje op de foto en de AQUA fles en de pen zijn ook allemaal verkrijgbaar bij de Action.

Wat is jouw favoriet van deze maand? 

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Boeken Must Haves – Oktober 2016

  1. Wat een prachtige musthaves. Ik kijk vooral uit naar Dans met mij van Jojo Moyes. 🙂 Want ik ben het helemaal met je eens: je moet alles lezen van Jojo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *