Boeken Must Haves – Juni 2016

Lieve lezers,

Het is al weer juni, wat gaat de tijd snel. Gelukkig betekend een nieuwe maand ook een nieuwe Boeken Must Haves, vol met leuke items die je deze maand echt niet mag missen.
Geniet van alle leuke nieuwe items van deze maand.

gift-1364702_960_720

Boekensteun – Superheld

Hoe gaaf is het als je superheld uit je boek gewoon je boeken opvangt! Met deze boekensteun in je kast trek je zeker van iedereen de aandacht.

 

 

 

 

Grote Kleine leugens 

 

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…

Lees 4 juni mijn recensie hier op de site.

 

Sleutelhanger Harry Potter

Schermafbeelding 2016-05-31 om 18.20.41

 

Kun jij niet kiezen waar je nu eigenlijk bij hoort? Met deze sleutelhanger draag je ze allemaal blij je. Is hij niet prachtig?

 

 

 

The Siren

Dit geweldige verhaal mag je echt niet missen. Geniet alvast van de zee en een prachtig verhaal. Dit boek is een toppertje van Kiera Cass bekend van The Selection serie.

Lees mijn recensie over dit boek hier.

 

 

 

Star Wars led sleutelhanger

Schermafbeelding 2016-05-31 om 22.18.58

 

Deze super leuke sleutelhanger is niet alleen handig om het slot in het donker te vinden maar is ook nog eens super gaaf!

 

 

 

Koken met Klaske 

Dit geweldige kookboek is de Must Have van de maand. Ga lekker de keuken in en bereid heerlijke hapjes voor tijdens het lezen. Of om het huishouden stil te houden zodat jij rustig kan lezen.

Lees mijn recensie hier. 

 

 

 

Dit was hem weer voor deze maand.
Welk item van deze lijst wil jij echt hebben?

Liefs, Marjolein

 

One thought on “Boeken Must Haves – Juni 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *