Aanmelden Book Club : Rebel – In de woestijn

Lieve lezers,

Heb je de groepsrecensie van de vorige Book Club gelezen? Nee? Bekijk hem dan nog even hier.
Omdat ook deze Book Club weer een daverend succes was mag ik in samenwerking met Uitgeverij L.s. een nog grotere nieuwe Book Club organiseren.

De titel voor deze keer is: Rebel – In de woestijn!

IMG_8990

Over het boek:

Rebel in de woestijn van Alwyn Hamilton is voor iedereen die genoten heeft van De Hongerspelen, De Kronieken van de Onderwereld, De selectie en Academicus Vampyrus: een verhaal vol romantiek en sterke personages. Rebel in de woestijn gaat over een stoer meisje dat opgroeit in de woestijn en beter met pistolen dan jongens overweg kan. Vermomd als jongen doet ze mee aan een schietwedstrijd, maar voordat ze het weet is ze samen met een knappe, mysterieuze jongen op de vlucht en wordt ze achternagezeten door angstaanjagende djinns en gewelddadige bandieten.

 

SERENDIPITY BOOKS – BOOK CLUB

Heb jij zin om samen met negen!! Andere super enthousiaste boekenliefhebbers een boek te lezen? Dan ben je nu aan het juiste adres! In de nieuwe Book Club gaan we met 10 lezers samen het nieuwe boek Rebel in de woestijn lezen.
Ben jij een echt YA liefhebber en heb jij super veel zin om samen met andere te het boek te lezen en er vooral veel over te kletsen lees dan snel verder.

Iedereen die wil mag natuurlijk mee lezen. Maar TIEN! van jullie krijgen de ultieme kans om het boek fysiek te ontvangen en mee te mogen lezen en recenseren.

Echter zitten hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Deze staan hieronder genoemd.

Als je tot een van de tien gelukkigen behoord krijg je na ontvangst 4 weken om het boek te lezen. Tijdens deze periode krijg je van mij een mail met daarin een aantal vragen over het boek. Ik verwacht dat je deze zeer uitgebreid beantwoord. Ook verwacht ik van je dat een een  mini-recensie (250 woorden) schrijft met jou mening over dit boek.
Deze antwoorden en mini-recensies ga ik verzamelen en ik maak hier een gezamenlijke recensie van. Je hoeft dus geen blogger of goede recensent te zijn om mee te doen.  Maar je krijgt wel de ultieme kans om jou recensie terug te zien op grote sites en social media.

Voorwaarden:
– Het boek binnen 4 weken na ontvangst lezen.
– Uitgebreide vragenlijst over het boek invullen met ruime volledige antwoorden + mini-recensie.
– Actief mee praten over dit boek op social media met #BookClubRebel

Sta jij al te springen om mee te doen en weet je 100% zeker dat je aan alle voorwaarden kan voldoen dan mag jij je opgeven!
Laat hieronder en bericht achter met een geldig mail adres. Over precies 1 week kies ik de Book Club leden. Deze krijgen van mij persoonlijk een mail. Na ontvangst van het boek mag je direct beginnen met lezen en kletsen op social media met de #BookClubRebel

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

Liefs, Marjolein

 

Ps. natuurlijk mag je altijd mee lezen met je eigen exemplaar en mee kletsen met #BookClubRebel

56 thoughts on “Aanmelden Book Club : Rebel – In de woestijn

 1. Ik zou graag mee willen doen met de bookclub voor rebel in de woestijn. De selectie serie, de hongerspelen en academicus vampyrus vond ik ook al geweldige series om te lezen en ben dus zeker benieuwd naar dit boek.
  En hierover posten komt zeker goed 🙂

 2. Ik wil graag mee willen doen met de bookclub. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. De cover vind ik mooi om te zien.

 3. Zou enorm graag mee willen doen met de bookclub, lijkt me echt geweldig. Daarbij ben ik ook al tijden enorm benieuwd naar het boek. Ik heb alle tijd om hieraan mee te doen en een boek in 4 weken afkrijgen lukt me echt gemakkelijk. En voor nu duimen draaien 🙂

 4. Jaaaaaaaaa Rebel in de woestijn!
  Ik wil.ontzettend graag mee doen met de leesclub want het is echt super leuk en ik mis het onwijs erg want het is super leuk en gezellig. Verder wil ik rebel onwijs graag lezen want het lijkt me een super goed boek. Zo als je weet doe ik echt me best om een super goede recensie te leveren die van goede kwaliteit is en kom ik ook na wat ik zeg. Heb ik al gezegd dat ik rebel echt heel heel graag wil lezen? Het boek is ook zo ontzettend mooi!!

 5. Ik zou heeeeeeeeeel graag mee willen doen met deze book club! Dit boek staat super hoog op mijn lijstje, want het speelt zich in het midden oosten achtige woestijn af met westerse tinten. Hoe gaaf is dat?
  Ik ben veels te blut om dit boek te kopen en zou het graag willen, zodat ik dan mee kan doen met de book club, maar het in juli ook kan laten signeren Door de auteur!!! Ik hoop dat ik een van de gelukkigen ben!!+

 6. Ik zou graag mee doen, ik kan snel een boek uit lezen. Ik wil al zo graag een keer mee willen doen aan een bookclub. En ik hou van de gerne

 7. Rebel in de woestijn ligt sinds een kleine week klaar op mijn TBR pile 🙂 Nu alleen nog de tijd vinden om het verhaal te lezen (ik ben voor het moment bezig met andere boeken…) maar misschien lukt het mij wel om mee in te springen tijdens de booktalk 😉

 8. Ik doe mee! Nu heb ik het meeste drukke qua school en verhuizingen al gehad, dus heb ik mooi tijd om mee te lezen. Het lijkt me dus super intressant in iedergeval om een keer mee te doen met bookclub.

  Ik wens alle andere kandidaten ook veel succes!

 9. Ik zou echt heel graag meedoen! Dit boek lijkt me heel erg leuk, ik ben er erg benieuwd naar.
  Echt super leuk dat je dit doet! Ik hoop dat ik dit boek mag lezen en reageren op het boek!!

 10. Ik zou dolgraag het boek willen testen. Ik ben gek op lezenen en zeker als er een flinke dosis spanning in zit.
  Het verhaal spreekt mij enorm aan en ik kan niet wachten om hierin aan de slag te gaan en om met anderen over het boek te praten en mijn mening te kunnen geven. Lijkt me super!

 11. Ik zou heel graag meedoen want dat boek lijkt me echt super leuk! Daarbij heb ik veel tijd om te lezen dus kan ik het boek snel uit hebben!

 12. Ik zou zo graag mee willen lezen in deze bookclub!
  Ik zag de cover in de winkel en ik vond hem echt prachtig! De kleuren en de special effects zijn echt ontzettend mooi gemengd. Ik ben echt super benieuwd naar het verhaal

  Succes met de keuze maken!

 13. Ik ben altijd al een lezer geweest en ik heb dan ook teveel boeken om op te noemen. Lees ook echt van elke genre wel wat, maar vooral YA omdat dat mij toch meer trekt qua storylines.Ik hoop ook dat ik dan dit boek mag recenseren.

 14. Ik zou graag mee willen doen met deze leesclubs, het boek lijkt mij heel erg interessant en ben benieuwd hoe het gaat

 15. Hoihoi,

  Het lijkt mij ontzettend leuk om mee te doen met deze bookclub:)
  Aangezien ik al vakantie heb heb ik tijd zat om het boek te lezen in de vier weken en om een uitgebreide recensie te schrijven;)

  GroetjesXx

 16. aah jaa die lijkt me echt super gaaaaaaf . doe graag mee en weet zeker dat ik die 4 weken red waarschijnlijk met 2 dagen al uit 😀 lijkt me tof deze dus doe graaag een poging voor deze gave boekenclub

 17. Echt… maar 10?!? Hopelijk zit ik erbij! De samenvatting klinkt geweldig. Ik recenseer vaker, op goodreads, kobo en bol. Dit klinkt als geweldige kans om meer te leren over recenseren, dus… hier is mijn inschrijving! Hope i get lucky.

 18. Jaa heel graag, ik wil al heel lang dat boek lezen, dus het boek in 4 weken uitlezen gaat zeker lukken! 🙂
  nu maar hopen dat ik een van de 10 ben die mee mag doen

 19. Super leuke book club!! Bij deze mijn aanmelding! Ik heb nu ik klaar ben met school alle tijd van de wereld. Ben erg benieuwd naar het boek!

 20. Ik dacht dat ik mezelf al had opgegeven, maar niet dus. Gelukkig ben ik nog op tijd.

  Het boek lijkt mij echt heel gaaf weer een keer wat anders. Je leest nu eenmaal niet altijd over stoere meisjes met wapens in de woestijn. Althans ik heb er nog nooit over gelezen

 21. Ik zou heel graag mee willen doen! Is mooi een opstapje om te beginnen met recenseren en even af te koelen nadat ik mijn scriptie vandaag heb ingeleverd.

  Ik zeg: KOM MAAR OP 😀

 22. Ik zou echt heel graag mee willen lezen. Naast dat ik ontzettend benieuwd ben naar dit boek ben ik door wat omstandigheden ook wel echt toe aan afleiding. Ik vind het al leuk om te lezen, maar zou supergraag met meerdere mensen tegelijk een boek willen lezen. Met mijn vrienden gaat dat amper tegelijk, dus ik zie dit echt als DE kans. Ik ben wel iemand die actief meepraat en vaak op social media te vinden is. Ik lees bijna sneller dan het licht dus dat red ik ook. Daarnaast maak ik graag recensies. Ik maak ze op papier omdat bloggen en ik niet echt samengaat. Kortom ik bezit alles om mee te kunnen doen.

 23. Ik zou ontzettend graag meedoen omdat boek te recenseren ! De vorige keer heb ik niet meegedaan omdat dat een boek voor 16 jaar en ouder is en ik de andere delen helaas nog niet heb kunnen lezen, maar bij deze kan ik wel !

  Dit boek doet me denken aan een boek dat ik eerder heb gelezen. De cover heeft er wat van weg. En het speelt zich ook af in de woestijn !
  Daarom zou ik erg graag dit boek willen lezen

 24. Lijkt mij erg leuk en interessant om mee te doen. Een keer wat anders dan in mijn eentje een boek lezen. De omschrijving van dit boek spreekt mij enorm aan.

 25. Wauw! Ja ja ja, heel graag! Dit boek staat al sinds dat hij in februari in het Engels uitkwam op mijn graag te lezen lijst, super dat hij vertaald is en ook al zo snel! Mooie cover, alhoewel ik de originele cover ook erg mooi vindt!
  Zou hem heel graag samen lezen en natuurlijk neem ik dan ook actief deel, ben benieuwd naar alle vragen die we dan mogen behandelen en de uiteindelijke gemeenschappelijke recensie!
  Ga nu hard duimen en wie weet ben ik een van de gelukkige die een exemplaar via deze bookclub mag lezen en anders zal ik hem ook zeker (binnenkort) lezen!
  Succes met het kiezen van de lezers!

 26. Lijkt me erg leuk om mee te doen!! Het boek lijkt me echt heel gaaf en het lijkt me leuk om een boek te recenseren.

 27. I’m sorry for off-topic, I’m considering about creating an interesting website for kids. Will possibly commence with publishing interesting information such as”750ml of blood pumps through your brain every minute which is 15-20% of blood flow from the heart.”Please let me know if you know where I can find some related info such as here

  http://keyeo.com.sg/cheap-custom-essays/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *