Boektober 2016 – Wat ik wil gaan lezen

Lieve lezers,

Net zoals vorig jaar heeft By Dagmar Valerie ook dit jaar weer Boektober georganiseerd. Ik persoonlijk ben daar heel erg blij mee want vorig jaar heeft deze maand mij een record aantal boeken laten lezen. Aangezien ik door nieuw werk mega achter loop op mijn leeslijst wil ik in oktober met Boektober de uitdaging graag weer aangaan.

Daarom werd het tijd om weer eens voor de kast te gaan staan en boeken uit te zoeken die ik voor Boektober wil gaan lezen.

IMG_0334

Wat is Boektober ookalweer?

Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Doe je mee?
Daag jezelf uit
Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Helemaal klaar voor #Boektober? Tweet ‘Ik doe mee met #Boektober en ik ga de uitdaging aan om meer te lezen dan ik nu doe! Durf jij de uitdaging aan?’

 

De keuze was echt oprecht heel moeilijk. En zoals jullie misschien nog wel weten van vorig jaar week mijn eind stapel totaal af met de begin stapel. Maar om boeken uit te zoeken die je in een maand wil lezen is toch wel een extra motivatie en heel erg leuk.
Echter weet ik nu al dat de eindstapel zal afwijken. Maar dat geeft niets het gaat om de uitdaging om zo veel mogelijk te lezen in 1 maand.
Ik ben enorm benieuwd hoe de stapel er aan het einde van de maand uit gaat zien. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in.

 

1 Oktober gaan we van start met Boektober. Wil jij ook mee doen meld je dan snel aan op deze Facebook pagina.

Lees mijn Wrap Up van vorig jaar nog even hier.

 

Ga jij mee doen met Boektober?

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Boektober 2016 – Wat ik wil gaan lezen

  1. Harrrry Potter! Superleuk! Ik ben ook echt benieuwd naar de boeken van Lockwood & Co. Tijdens Boektober wil ik de Handmaid’s Tale uitlezen en hopelijk ook ‘To all the boys I’ve loved before’ en ‘De wereld achter het water’. Ik hoop natuurlijk om nog meer te lezen, maar ik heb het druk met de studie dus daar kan ik alleen maar op hopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *