#Boektober Wrap Up

Lieve lezers,

#Boektober is voorbij. Hoe vonden jullie #Boektober en hebben jullie jullie doel gehaald?
Ik kan je nu al vertellen dat ik trots ben op mezelf wat ik in Oktober heb gelezen. #Boektober was zekeren goede motivatie.

FullSizeRender

Nu moet ik eerlijk bekennen dat mijn stapel totaal anders is geworden dan ik in het begin voor ogen had. Maar dit had ik ook al voorspeld, ik wist namelijk dat er nog veel leuke boeken binnen zouden komen.

Nu moet ik ook even de kanttekening maken dat twee boeken er niet helemaal bij horen. ‘Portret van een vrouw’ 1 oktober heb uitgelezen. Ik moest nog een flink stuk van dat boek maar heb hem 1 oktober uitgelezen dus hij hoort er niet helemaal in. Ook Out There heb ik niet helemaal uit kunnen lezen in Oktober omdat er wat opdrachten en deadlines tussendoor kwamen. Echter heb ik er toch flink genoeg in gelezen om ze bij de stapel te leggen. (En tel ze samen als 1 boek omdat ik bij allebei de helft in oktober heb gelezen) Ook hebben er twee dunne boekjes niet mee gedaan namelijk: ‘Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk’ en ‘Let’s talk about sex’ deze boeken vond ik te dun om mee te tellen binnen #Boektober. En natuurlijk zoals ik al aangegeven had heb ik alle kinderboekjes ook niet mee geteld.

Al met al ben ik toch trots op het resultaat. Nu moet ik zeggen dat ik in Oktober even minder school had dus ineens extra tijd had. Maar ook een blog en een baan levert veel werk op en dus minder leesuurtjes. Zeker als je een baan hebt waarbij je laat werkt slaapt en gelijk weer gaat werken.

De recensies van de boeken die ik gelezen heb staan inmiddels ook bijna allemaal online en kan je hier lezen:

Lees ook nog even het item over hoe ik wilde gaan beginnen met #Boektober en de tussenstand.

Ik ben heel trots dat ik toch nog 9 boeken heb weten te lezen!

Hoe veel hebben jullie er gelezen?

Liefs, Marjolein

10 thoughts on “#Boektober Wrap Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *