Tussenstand Boektober

Lieve lezers,

Boektober is inmiddels in volle gang! Inmiddels ga ik redelijk hard ondanks dat ik het heel druk heb. Ik heb 1 oktober nog een boek uitgelezen en daardoor ben ik 3 oktober pas van start gegaan met Boektober.

Om jullie een beetje te motiveren heb ik een overzichtje gemaakt van welke boeken in inmiddels gelezen heb.

boektober

Inmiddels heb ik 5 boeken uit.
Als eerste ben ik begonnen in De One, deze had ik snel uit. Daarna direct door in De Prins & De Lijfwacht. Ik heb toen snel tussendoor Baron 1898 gelezen en  voor een opdracht heb ik daarna Geknipt voor haar de nieuwe Yara March gelezen (verschijnt midden november) en daarna ben ik gaan genieten van De Prinses.

Hoe lees je zo veel?! 
Veel mensen stellen de afgelopen dagen deze vraag aan mij. Als ik niet aan het werk ben voor school bezig ben of aan het bloggen ben dan ben ik aan het lezen. Ja slapen doe ik dus nog maar heel weinig.. Ik zorg dat ik altijd een boek bij de hand heb dat ik verder kan lezen. Ik denk altijd maar zo, ik kan nu 2 blz lezen dan is straks het boek 2blz sneller uit. Soms is dit een nadeel maar als je de lat voor jezelf zo hoog legt dan moet je wel. Dus elk moment dat je kan lezen, lezen. Daar komt het op neer.

Je lijst klopt net met het doel dat je jezelf stelde
Klopt als een bus! Ik weet me nooit aan lijsten te houden. Waarom? Er komt zo veel leuks binnen pus mijn pet staat soms gewoon echt even niet naar een bepaald boek. Dan kan ik het gaan lezen en een negatieve recensie schrijven omdat mijn pet er niet naar stond. Of het laten liggen en het lezen wanneer ik er zin in heb. Ook kwam het boek ‘Geknipt voor haar’ er deels onverwacht tussendoor maar dat was juist heel plezierig (al was het wel even stressen)

 

Hoe ver zijn jullie inmiddels? 

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Tussenstand Boektober

  1. Wat een leuke boeken heb je gelezen! de selection serie is echt 1 van mn favo boekenseries 😀
    Ik vroeg me af wat je van baron 1898 vond? Voor mijn opleiding moet ik 30 kinderboeken lezen en deze leek me er perfect voor!

    Groetjes,
    Claire
    BooksWithClaire.Blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *