Mooiste Covers

Lieve lezers,

We maken ons er allemaal schuldig aan. Een boek beoordelen op de cover. Maar er zijn nu eenmaal zo veel mooie covers in omloop. De een nog mooier dan de andere. Daarom vond ik dat het weer eens tijd werd om na de top 5 in mijn boekenkast eens een overzichtje te maken van de mooiste covers. Kijk en geniet vooral mee.

Fantastic Beasts and where to find them
Niet alleen is dit boek een prachtige hardcover met Dust Jacket het is ook nog eens een cover waaraan je kunt voelen. Jep, met van die heerlijke dikke mooie gouden opgedrukte letters. Dit boek is dus niet alleen prachtig en fotogeniek hij is ook nog eens waanzinnig mooi.

 

De Prinses
Deze cover is ook een regelrecht pareltje. De kleuren in combinatie met de jurk is gewoon waanzinnig. Alles aan deze cover lijkt te kloppen en ik kan er uren naar staren. Van alle prachtige covers van de Selection series vind ik deze (al ligt hij redelijk gelijk met die van The One) op kop.

 

The Siren
En dan vooral de Engelse editie deze heeft er een prachtige glimmende laag overheen zitten waardoor het allemaal nog een tikje magischer aan voelt. Wat natuurlijk helemaal bij het boek past.

The Juwel
Een cover in de categorie van The Selection series. Gewoon een prachtige cover waar je naar kan blijven en blijven en blijven kijken.

De horlogemaker van Londen
Niet alleen is deze cover waanzinnig mooi ook tijdens het lezen voel je de uitgesneden cirkel in de cover waardoor het tijdens het lezen ook nog eens een extra bijzonder gevoel heeft.

 

Dit zijn mijn mooiste covers van dit moment. Maar natuurlijk blijven er pareltjes verschijnen en worden de pareltjes uit het verleden er niet minder mooi om.

Wat is jouw favoriete cover?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *