Onbreekbaar 2 – Onbegrensde liefde

Lieve lezers,

Toen Uitgeverij Ls. me een maand geleden vroeg of ik deel 2 van de onbreekbaar serie wilde lezen kon ik natuurlijk geen nee zeggen.
Heb je mijn recensie van deel 1 gemist lees hem dan nog snel even hier.


Titel: Onbreekbaar 2
Auteur: Lisette Jonkman
Verschenen:  Mei 2020
Pagina’s: 264
Uitgever: 
Ls.

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd zijn op elkaar. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden – niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Wat was ik blij dat dit boek lekker snel na deel 1 uit kwam, ik kon namelijk echt niet wachten tot ik verder kon lezen. Maar tegelijkertijd ben ik nu nog ongeduldiger om deel 3 te lezen. Gelukkig is de release date naar voren gehaald en daardoor kan je 6 augustus al weer verder lezen. (Klik hier voor deel 3)

Natuurlijk is de cover van dit boek weer een pareltje en loopt de rug door vanuit deel 1, ik moet nu dus alleen al deel 3 hebben omdat ze zo mooi inde boekenkast staan. Het lettertype is weer fijn, lekker papier en een handzaam maatje.

En dan natuurlijk het boek zelf. Het is weer een heerlijk verhaal vol hete momenten. Maar deze keer gaan we voor mijn gevoel ook verder de diepte in. Er gebeurde enorm veel in dit boek (maar niet te veel) en het boek was soms echt een achtbaan aan emoties. We volgen hoe Abby en Ferdi samen verder groeien en hoe Abby haar modellen carrière door zet. Dit gaat samen met een hele hoop drama en leed.
Ik heb echt enorm genoten van dit deel, misschien nog wel meer dan het eerste deel. Ik ben echt meer van Abby en Ferdi gaan houden en ging nog meer met ze mee leven. Samen met hun maakte je bepaalde momenten mee en begon je de personages en hun keuzes steeds meer te begrijpen. Het was soms gewoon alsof ik naar het leven van vrienden zat te kijken.

De afwisseling tussen Abby en Ferdi maken het dat het boek weer in een sneltreinvaart leest. Dit in combinatie met een hoop hilarische en pijnlijke momenten maakte weer dat ik niet kon stoppen met lezen.

Niet alleen is onbegrensde liefde een heerlijke roman maar het boek tip feilloos problemen aan als huiselijk geweld, liefdesverdriet en verlies.

Ik heb bij dit weer lopen lachen, schelden maar deze keer ook een traantje weg moeten pinken. Lisette heeft het weer gedaan met dit boek en ik kijk enorm uit naar deel 3.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *