Stacking The Shelves week 14 – 2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is zojuist weer vers van start gegaan. En ook deze keer vol met nieuwe boeken waarvan ik nu al sta te popelen om ze te lezen. Zeker nu het zonnetje weer zo heerlijk aan het schijnen is.

Kijk snel mee naar waarmee ik deze week mijn planken heb mogen aanvullen en welke boeken jij deze zonnige dagen kunt gaan lezen.

img_5875

Wintersong 
All her life, Liesl has heard tales of the beautiful,dangerous Goblin King. They’ve enraptured her andinspired her musical compositions. Now eighteen, Lieslfeels that her chuldhood dreams are slipping away. Andwhen her sister is taken by the Goblin King, Liesl has nochoice but to journey to the Underground to save her. Butwith time and the old laws working against her, Liesl mustdiscover who she truly is before her fate is sealed.

Dit boek heb ik puur gekocht op de cover. Ik zag de cover op Instagram en was direct verkocht.
Plus dit boek was dus direct geschikt voor mijn bucketlist met boeken.

 

Wat je als bierliefhebber moet weten
‘Bierdrinken is een kunst geworden. Er is vandaag de dag een overweldigende hoeveelheid bierstijlen, merken, en brouwmethodes. Er bestaan geen domme vragen, en in dit prachtboek voor de moderne bierdrinker staan alleen maar heldere antwoorden.’- Felix Wilbrink

Ik ben een behoorlijke bierliefhebber en dit boek is dan ook ideaal voor mij om mijn kennis uit te breiden

 

 

Kill the boy band
Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen. Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten. We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel. Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen.
Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het.
Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

Naar dit boek ben ik super benieuwd omdat het speelt met veel tieners hun fantasie en stiekeme verlangens. Maar dan tot uitvoering gebracht.

 

Het zwarte goud
Leila Meacham neemt je in ‘Het zwarte goud’ mee naar het zinderende zuiden van de VS. In het Texas van 1900 hebben de koeien en grote veehouders het nog voor het zeggen, maar de eerste olie stroomt al uit de grond en de hele samenleving staat op het punt van een grote verandering. In deze tumultueuze wereld moeten Samantha Gordon, een welgestelde erfgename van een van de grootste veebaronnen, en Nathan Holloway, een op het oog onopvallende boerenknecht, hun weg vinden. Deze twee jonge mensen moeten het web van geheimen, liefde en verraad dat hen verbindt ontwarren als ze ooit hun eigen pad willen kiezen.

Dit boek is waanzinnig mooi qua uiterlijk. En ik ben enorm benieuwd naar het verhaal.

 

Welk boek van deze week wil jij echt heel graag lezen? 

liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *