WIN: Boek – Het Verlangen + 2 bioscoopkaarten

Lieve lezers,

Herrinner je je nog de recensie van Het Verlangen? Zo niet lees hem dan nog snel even hier. Inmiddels draait de film in de bioscoop en mag ik namens de uitgeverij iemand van jullie enorm blij gaan maken met een super leuke win-actie.

Vandaag maak je kans op niet alleen het boek maar ook nog 2 kaarten voor de film zodat je na het lezen van het boek direct de film in de bioscoop kan gaan zien.

img_5906-1

Over het boek:

Titel: Het Verlangen
Auteur: Anoniem
Verschenen:  Maart 2017
Pagina’s: 216
Uitgever: Q

Marc en Boudewijn Goudemondt zitten in de problemen. Hun uitgeverij heeft dringend een bestseller nodig om niet failliet te gaan. Tussen de ingestuurde manuscripten vinden ze Het verlangen, een literair meesterwerk. Het enige nadeel: de auteur, Herman, blijkt hevig te stotteren en is erg mediaschuw. Hoe goed het boek ook is, de broers weten dat ze met Herman niet aan hoeven te komen bij de media. Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte zich bij de uitgeverij meldt met een beroerd manuscript, zien Marc en Boudewijn mogelijkheden. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman. Maar kan Brigitte iedereen wel overtuigen dat ze literair schrijfster is? En wat als Herman ooit spijt krijgt van de deal?

Koop bij bol.com

Te Winnen:

 • 1 Exemplaar van Het Verlangen
 • 2x Bioscoopkaartjes voor de film Het verlangen

Ik zal dit pakket zelf inpakken en voorzien van leuke kaarten boekenleggers en andere kleine goodies. 

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter van welk boek jij verlangt de auteur te kunnen zijn. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie en comment  van welk boek jij verlangt de auteur te kunnen zijn. +1
 • Like en Regram de foto op Instagram met #WinHetVerlangen en volg op Instagram +1
 • Tweet van welk boek jij verlangt de auteur te kunnen zijn naar @SerendipityRead met de #WinHetVerlangen

 

Meer weten of dit boek? Lees mijn recensie dan nog even hier. 

 

Deze Win-Actie loopt t/m 18 april 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

 

Liefs, Marjolein

 

Met speciale dank aan uitgeverij Q voor het mogelijk maken van deze win-actie.

15 thoughts on “WIN: Boek – Het Verlangen + 2 bioscoopkaarten

 1. De schrijfster JK Rowling zou ik wel willen zijn. Ik ben nog altijd een groot fan van Harry Potter. Het lijkt mij gaaf om zo beroemd te zijn.

 2. Van de Reünie verlang ik om auteur van te zijn. Ik vind het een goed boek zonder een langdradige verhaallijn en dan een kort einde zoals bijvoorbeeld bij Rendez Vous. Precies goed! Ik zat ook helemaal in het verhaal en veel delen uit het verhaal zouden ook zo in het dagelijks leven kunnen verlopen. Ik was ook steeds benieuwd naar wat er zou gaan gebeuren.

 3. Als ik toch eens Sterrenhemel (of Misschien Ooit) geschreven zou hebben in plaats van Colleen Hoover, zou ik mezelf wel een schrijftalent kunnen noemen. Bewonderingswaardig hoe zij haar magische plotwendingen kan bedenken. 🙂

 4. Ik zou graag de schrijfster van Narnia willen zijn. Die serie is zoo fantasierijk, kinderlijk en volwassen tegelijk. Of Harry Potter, je moet wel echt geniaal zijn om zo’n verhaal te kunnen bedenken, fantastisch <3

 5. Ik zou wel de auteur van Schaduwkinderen (geschreven door Linda Jansma) willen zijn. Zo’n verhaal kunnen bedenken en ook nog met respect op papier krijgen zou ik echt super vinden.

  Ik heb alle extra stappen gedaAn.
  Op Facebook onder de naam Veronique Wilbrink
  Op instagram onder de naam Koukleum.nl
  Op twitter onder de naam koukleumnl

 6. De auteur van Goed tegen noordenwind zou ik willen zijn. Het verhaal over Emmi en Leo. Originele roman over een opbloeiende liefde via e-mail. Het boek was als toneeluitvoering te zien met Waldemar Torenstra als Leo (enkele jaren geleden). In dat geval zou ik wel Emmi willen spelen, hahaha.

 7. Ik zou wel een kinderboekenreeks willen schrijven over een West Highland White Terrier (hond) die allerlei avonturen beleeft! Dat lijkt me superleuk. 😀 En misschien doe ik het ooit ook nog wel 😉

 8. Ik lees momenteel ontvoerd van Sandra Brown. Zo iets anders dan ik normaal weg lees maar zo gaaf, ik zou graag mee willen schrijven aan zo’n boek als deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *