Stacking The Shelves week 47 – 2016

Lieve lezers,

De week is weer van start gegaan dus het is weer tijd voor de nieuwe Stacking The Shelves. Deze week is hij weer klein maar oh zo fijn.
Kijk snel mee naar waar ik deze week mijn boekenkast mee heb mogen aanvullen.

img_1605

Fantastic Beasts and where to find them
J.K. Rowling’s screenwriting debut is captured in this exciting hardcover edition of the Fantastic Beasts and Where to Find Them screenplay. When Magizoologist Newt Scamander arrives in New York, he intends his stay to be just a brief stopover. However, when his magical case is misplaced and some of Newt’s fantastic beasts escape, it spells trouble for everyone…Fantastic Beasts and Where to Find Them marks the screenwriting debut of J.K. Rowling, author of the beloved and internationally bestselling Harry Potter books. Featuring a cast of remarkable characters, this is epic, adventure-packed storytelling at its very best.Whether an existing fan or new to the wizarding world, this is a perfect addition to any reader’s bookshelf.

Dit boek heb ik gekocht net voor dat ik de film ging bekijken. Aangezien ik helemaal dol ben op de film (lees hier) ben ik diezelfde avond een klein beetje in het boek gaan lezen. En ik kan je zeggen dat het heerlijk was om het verhaal gelijk nog een keer voor ogen te zien door middel van het boek.

 

Grijze Ogen
Hoeveel menselijkheid willen de terra indigine bewaren? Dat is de vraag waar Meg, Simon, Vlad en de andere leiders van het Stadspark voor staan. De haatzaaiers van Mensen Altijd Eerst verklaren de oorlog aan de Anderen – maar ze hebben geen idee wat ze met hun bloedlust wakker maken. Dit gevecht komt voor de Anderen neer op een simpele vraag: Hoeveel menselijkheid willen de terra indigine bewaren? Het is oorlog, maar de mensen zijn vergeten dat ze niet alleen de gedaantewisselaars tegenover zich hebben – ze hebben zojuist de oorlog verklaard aan de wereld zelf.

Het nieuwste deel binnen deze geweldige Urban Fantasy serie.

 

Endgame – De ontknoping
De sterksten zijn overgebleven.
Er is nog één laaste sleutel.
Het lot van de wereld ligt in hun handen.
De wereld van Endgame wordt bevolkt door twaalf eeuwenoude bloedlijnen. In elke lijn traint een Speler voor een catastrofale gebeurtenis die nog niet heeft plaatsgevonden – tot de Opdracht. 
Toen ze eenmaal waren opgeroepen, begonnen de Spelers aan een zoektocht naar drie antieke sleutels die niet alleen hun bloedlijn zullen redden, maar de hele wereld. Twee sleutels zijn al gevonden en de overgebleven Spelers moeten ook de laatste vinden, voordat Endgame de definitieve vernietiging teweegbrengt…

Het laatste deel van de spannende serie Endgame. Ik kijk er nu al naar uit om dit boek te gaan lezen.

 

Dat was hem weer voor deze week.
Welk boek wil jij graag lezen? 

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Stacking The Shelves week 47 – 2016

  1. Het boek van Rowling is zo ongelofelijk mooi. Ik heb dus echt helemaal niets met Harry Potter, maar ik heb dat boek meerdere malen vastgehad gewoon omdat ie zo pretty is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *