Boeken Must Haves December -2016

Lieve lezers,

Een dagje eerder dan normaal is er vandaag al de Boeken Must Haves. Dit omdat er morgen een blogtour online komt met een win-actie er aan vast.
Maar stiekem is het ook wel eens leuk om een artikel een dagje te vroeg te posten. Nu kunnen jullie deze Must Haves namelijk nog snel toevoegen aan het verlanglijstje voor de Sint en de Kerstman.
Kijk snel mee naar wat er deze maand niet mag ontbreken.

fullsizerender-1

Fantastic Beasts and where to find them
J.K. Rowling’s screenwriting debut is captured in this exciting hardcover edition of the Fantastic Beasts and Where to Find Them screenplay. When Magizoologist Newt Scamander arrives in New York, he intends his stay to be just a brief stopover. However, when his magical case is misplaced and some of Newt’s fantastic beasts escape, it spells trouble for everyone…Fantastic Beasts and Where to Find Them marks the screenwriting debut of J.K. Rowling, author of the beloved and internationally bestselling Harry Potter books. Featuring a cast of remarkable characters, this is epic, adventure-packed storytelling at its very best.Whether an existing fan or new to the wizarding world, this is a perfect addition to any reader’s bookshelf.

Dit boek heb ik gekocht net voor dat ik de film ging bekijken. Aangezien ik helemaal dol ben op de film (lees hier) ben ik diezelfde avond een klein beetje in het boek gaan lezen. En ik kan je zeggen dat het heerlijk was om het verhaal gelijk nog een keer voor ogen te zien door middel van het boek.

 

Blond Amsterdam Kerst Mok
Have yourself a Merry Christmas! Door deze gezellige grote Blond Amsterdam mok in kerstthema kom je helemaal in de kerstsfeer. Deze mok is vaatwasser- en magnetronbestendig en gemaakt van aardewerk.

Een heerlijke mok om rond de feestdagen lekker koffie, thee of warme chocolademelk uit te drinken terwijl je een heerlijk boek aan het lezen bent.

 

De Horlogemaker van Londen
De horlogemaker van Londen’ van Natasha Pulley, een verhaal over liefde, verlangen, erkenning en acceptatie tegen het decor van Victoriaans Londen.

Wanneer Thaniel Steepleton thuiskomt van zijn werk vindt hij een gouden zakhorloge op zijn kussen. Dit horloge redt een paar maanden later op wonderlijke wijze zijn leven. Gefascineerd door het zakhorloge gaat Thaniel op zoek naar de maker ervan. Dit blijkt Keita Mori te zijn, een eigenzinnige Japanse immigrant. Hij laat Thaniel kennismaken met een fantastische wereld van uurwerken, muziek en mysterie. Het lijkt allemaal onschuldig, maar een reeks van onverklaarbare gebeurtenissen doet Thaniel vermoeden dat er meer is dan hij op het eerste oog kan bevatten. Wanneer Grace Carrow in hun leven komt, raakt alles in een stroomversnelling. Thaniel wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor de één en zijn loyaliteit aan de ander.

Morgen verschijnt de recensie van dit boek online.

 

Kobo Aura Edition 2 – e-reader
De Kobo Aura geeft de meest natuurlijke leeservaring. Deze handzame en lichte e-reader met schermverlichting stelt je in staat om altijd en overal te lezen. Natuurlijke leeservaringMet de Kobo Aura lees je net zo comfortabel als een papieren boek. Het 6 inch (15,24cm) scherm is een touchscreen dat je met 1 of 2 vingers kunt aanraken. Door de resolutie van 1024 x 758 met 212 dpi (212 puntjes per inch) worden de letters op natuurlijke wijze weergegeven alsof de letters gedrukt zijn op het scherm.

Er is niets fijner tijdens de feestdagen dan een ereader. Door het ingebouwde licht kun je heerlijk lang doorlezen en je hebt zo duizenden boeken in je tas zitten die je op elk gewenst moment kan raadplegen. (Tussen alle verplichtingen door dus even lekker lezen) Lees mijn recensie van de Kobo Glo HD nog even hier.

 

Crash
Ontmoet Anna Kranenburg. Eenendertig jaar, eigenaresse van een kookwinkel en overlevende van de ramp met IT 642. Naast haar zat Jesse Wilgers, drieëndertig jaar, partner bij Boulder Maze Accountancy op Wall Street, New York. Hij is de tweede Nederlandse overlevende. 
Nadat Anna is aangeschoven bij De Avondshow, om naar aanleiding van een nieuwe vliegramp geïnterviewd te worden over de crash die zij overleefde, gebeurt het onmogelijke. Haar verhaal komt terecht bij Ruben Partier, die er vervolgens voor zorgt dat de levens van Anna, haar man Daan en van Jesse, nooit meer hetzelfde zullen zijn. Ruben krijgt het voor elkaar om geheim na geheim te ontrafelen. Wat heeft hij met de crash te maken? Wat hebben Anna en Jesse met elkaar te maken? Wat gebeurde er aan boord van IT 642, voordat het toestel neerstortte?
Wees gewaarschuwd … Brace for impact.

Lees mijn vijf sterren recensie van dit boek hier. 

 

schermafbeelding-2016-11-30-om-14-06-53Notebook
Dit prachtige notebook staat klaar voor al je creatieve uitingen. Je kan er in schrijven teken kleuren alles wat jij op dat moment maar wil.

Ik heb hem zelf besteld in het blauw. Zodra deze binnen is zal ik jullie er alles van laten zien.

 

Een liefde in Rome
De jonge kunstenares Alice reist niet alleen naar Rome voor inspiratie, maar ook voor een laatste avontuur, voordat ze zich settelt met haar verloofde. Bestaat er zoiets als liefde op het eerste gezicht, en zou zij het ooit meemaken? Meg en Alec zijn in Rome voor een romantische vakantie. Die kunnen ze wel gebruiken sinds hun drukke leven met kinderen en carrières het heeft gewonnen van de romantiek. Constance en Lizzie zijn in Rome om de as te verstrooien van Henry, Constances geliefde echtgenoot en Lizzies broer. Constance en Henry hebben elkaar tientallen jaren geleden leren kennen in Rome, maar Lizzie weet niet wat het echte verhaal is achter die ontmoeting – en welke geheimen hun reis aan het licht zal brengen… 
De verteller van dit verhaal is Rome zelf. Een stad met honderden jaren geschiedenis. Een stad waar geliefden elkaar vinden…

Lees mijn recensie van dit boek hier. 

Dat was hem weer voor deze maand.

Wat wil jij deze maand echt niet missen? 

Liefs Marjolein

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *