Stacking The Shelves week 50 – 2016

Lieve lezers,

Het is de laatste ‘normale’ maandag van het jaar. De op een na laatste Stacking the Shelves van het jaar. wat is dit jaar echt bizar snel gegaan. Maar het nieuwe jaar staat al bijna voor de deur en we kunnen het lezen voor dit jaar weer bijna gaan afsluiten. Maar ook deze laatste dagen van het jaar komen er nog leuke boeken binnen.

img_1931

Woezel en Pip – Ik vind jou zo lief 
Het is een mooie dag in de Tovertuin. 
Woezel wil al zijn vriendjes vertellen hoe lief hij ze vindt. 
Maar de allerliefste is toch wel Pip!

Een super schattig boekje dat ik net al voorgelezen heb voor een enorm leuke prijs! (klik op de roze link bovenaan) De recensie zal binnenkort verschijnen.

 

Een onwaarschijnlijke vijand
Will West speelt een gevaarlijk spel. Maanden na het blootleggen van de sinistere Ondergrondse Orde, blijft hij noodgedwongen samenwerken met het brein achter de Orde – niemand minder dan zijn eigen grootvader, Franklin Greenwood. Hoewel zijn grootvader niet te vertrouwen is, heeft Will geen andere keuze; het is de enige manier om zijn vrienden buiten schot en op veilige afstand te houden. Maar hoe veilig kan iemand zijn in de handen van een gek?

Dit boek is per ongeluk opgestuurd. Maar deel 1 en 2 zijn onderweg dus de recensie gaat er komen.

 

Kus me dan 
Het is jaren geleden dat ze Harrison Whitley-Shuler voor het laatst zag. Zij was een tiener die huizen schoonmaakte om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Hij was de prachtige zoon van rijke ouders, totaal onbereikbaar (en ongeschikt) voor haar. Jaren geleden liet Vivian het stadje Charleston achter zich om het te gaan maken in het verre Hollywood. Inmiddels heeft ze bereikt wat ze wilde, en nog veel meer dan dat, maar waarom voelt haar glamourleven dan zo leeg en triviaal? Ook Harrison is teruggekeerd naar Charleston. Een hartaanval stopte zijn glorieuze weg naar de top van Wall Street, het snelle leven had zijn tol geëist en hem gedwongen zijn maatpakken en manchetknopen te verruilen voor een overall en een goede set handgereedschap. Het ontwerpen en maken van meubels was de baan waarvan hij altijd gedroomd had, maar ontsnappen aan de Whitley-Shuler-naam en bijbehorende verwachtingen was bijna onmogelijk. En net nu hij zijn zaakjes weer op de rit heeft, staat hij oog in oog met haar: degene die hij niet kon hebben. Hij is niet op zoek naar liefde. Hij is niet eens op zoek naar seks… Dus waarom is weerstand bieden aan de zuidelijke charmes van Vivian het moeilijkste wat hij ooit heeft gedaan.

Weer een heerlijke Chicklit. Het is al weer even geleden dat ik een Chicklit heb gelezen dus ik kijk er enorm naar uit om dit boek te gaan lezen.

Gelukkig zijn moet je durven (kaarten + instructie boekje)
52 inspirerende sleutels om te leven vanuit je hart. Inspirerende kaarten In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, met als thema Gelukkig zijn moet je durven. Trek een kaart en vind een motto voor je week, of een meditatieopdracht voor tijdens je yogasessie. Bijgesloten boekje In een klein bijgesloten boekje worden de betekenissen van de quotes uitgelegd en staat een instructie over het gebruik van de kaarten. Rosalinda Weel Rosalinda Weel is bekend van het prachtige boek Gelukkig zijn moet je durven. Deze kaartenset is gebaseerd op dit boek. Haal inspiratie uit de quotes op deze kaarten. Geluk is een glimlach van je hart.

Ga vol inspiratie en tips het nieuwe jaar door met deze kaarten als aanvulling op het originele boek. Lees mijn recensie van het boek hier.
Nog voor het einde van dit jaar komt de recensie van deze kaarten online.

 

Darth Vader Notebook
Wat een gaaf notebook! Momenteel nog niet verkrijgbaar alleen via bestelling in je lokale boekhandel. Zodra ik hier meer info over heb update ik dit artikel.
Binnenkort lees je meer over dit notitieboek hier op de site.

 

Mwah Notebook – Press Play with words.
Dit notebookje is zo heerlijk sarcastisch dat deze lijk als inspiratie boekje mijn tas in gaat voor veelvuldig gebruik.
Binnenkort vertel ik je meer over dit boekje op de site.

 

Dat was hem weer voor deze week. Wat wil jij heel graag hebben? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *