Vijf najaar boeken om nu te lezen

Lieve lezers,

Nu de blaadjes van de boom vallen, de regen elke dag weer tegen de ramen aan tikt. Is het weer tijd om de grote mokken thee te pakken een kaarsje aan te steken en een boek er bij te pakken. Vandaag deel ik graag al 5 boeken met je die perfect zijn om nu te gaan lezen.

Hotel 21

Hotel 21

Noelle is een efficiënte en vriendelijke hotelschoonmaakster, een echte modelwerknemer. Dat wil ze je tenminste laten denken. Het probleem is dat ze het niet kan laten om een kleine ‘souvenirtjes’ mee te nemen als ze aan het werk is. En tegen de tijd dat de hotelgasten het opmerken, is ze al lang verdwenen.
Wanneer ze bij haar 21e hotel (een vijfsterrenhotel) begint, is ze vastbesloten om haar record van één maand voordat ze verdacht wordt te verbreken. Maar haar nieuwe collega’s blijken warme, vriendelijke, gecompliceerde vrouwen, en voor het eerst in haar leven vormt Noelle echte connecties. Hoe meer ze Noelle omarmen in hun hechte groepje, hoe moeilijker het voor Noelle wordt om onopgemerkt haar schatkist aan te vullen.
Zullen de vrouwen in Hotel 21 haar de moed geven om haar leven drastisch te veranderen of zullen haar oude gewoontes haar blijven achtervolgen?

Wishing Wood 2 - De blauweregen vol liefde

De blauwe regen vol liefde

Meadow heeft nooit van iemand anders gehouden dan van Bear. Na een onschuldige jeugdzoen gevolgd door een reeks misverstanden is Meadow de hoop op een toekomst samen voorgoed verloren. Toch zijn ze altijd beste vrienden gebleven – zelfs toen Meadow met Bears broer trouwde en van hem scheidde. Wat Meadow niet weet, is dat Bear ook van haar houdt. Wanneer de vrienden elkaar uitdagen voor een dating challenge, komen hun geheimen langzaam aan het licht.

Let op – Deel 2 uit de serie – lees de recensie van deel 1 hier – deel 3 verschijnt met kerst

Royalteen 1 - De erfgenaam

Royalteen

Lena heeft het afgelopen jaar nogal wat meegemaakt. Een van de vele veranderingen in haar leven is dat ze met haar ouders van een klein dorpje naar Oslo is verhuisd. Daar gaat ze naar dezelfde middelbare school als de koninklijke tweeling Margarethe en Karl Johan – Kalle voor zijn vrienden. 
Wanneer Kalle tijdens de eerste les naast Lena gaat zitten is dat het begin van een hoop gedoe. De vriendelijke, charmante, en nogal volhardende Kalle dreigt al snel te dicht bij haar te komen. En als hij – of nog erger: zijn beduidend minder aardige zus – ontdekt waarom Lena is verhuisd, zal dat haar hele leven weer op zijn kop zetten.

Het stockholmsyndroom

Het Stockholmsyndroom

Lauren wordt samen met haar zoontje Xavian overvallen in hun tuin. Zes mannen gijzelen Xavian, maar wanneer Lauren smeekt om hem vrij te laten in ruil voor haar, wordt zij in het huis gevangengehouden. Waarom is haar gezin het doelwit van een gijzeling? Lauren probeert erachter te komen en ondertussen te ontkomen aan de brute agressie van de gijzelnemers. Gelukkig heeft Lauren Yvar, de enige gijzelnemer op wie ze kan bouwen en die haar beschermt, maar hoelang lukt dit? Wat is het motief van de gijzelnemers en wie is hun opdrachtgever?

Nederlandse auteur!

Fate: The Winx Saga  -   Fate: The Winx Saga

Fate: The Winx Saga

Op de Alfea Internationale School komen studenten van de Andere Wereld samen om te trainen, om magie te leren
en om te ontdekken hoe ze hun krachten kunnen beheersen. Vijf studenten, volslagen vreemden, worden kamergenoten. De vijf meisjes willen wat elke tiener wil: erachter komen wie ze zijn. Maar wanneer een oud, al lang overwonnen kwaad plotseling buiten de kasteelmuren opduikt, worden deze tieners gedwongen hun krachten op de proef te stellen. Ze ontdekken een geheim dat zo krachtig is dat het alles wat ze weten in twijfel trekt. 

Deel 1 volgt het verhaal van de razend populaire Netflix serie – deel 2 is een volledig nieuw verhaal.

Veel leesplezier,

Liefs, Marjolein Tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *