Artikelen uit de oude doos

Lieve lezers,

Inmiddels ben ik al weer een hele poos aan het bloggen. Daarom vond ik dat het eens tijd werd om artikelen uit de oude doos te halen en weer eens aan jullie te laten zien. Want wat is er nu leuker dan lekker door oude artikelen te snuffelen en leuke ideeën op te doen.  Deze lijst heb ik gemaakt aan de hand van de meest gelezen artikelen op de site.

img_0831

The Name Books
Een erg leuk artikel om thuis na te doen met je eigen boeken en natuurlijk je eigen naam. Hierdoor duik je weer eens lekker je boekenkast in en kom je weer al je oude pareltjes tegen.

Deel je de resultaten met me op social media?

 

 

Beroemdheden die lezen 
Wil jij een kijkje nemen bij de beroemdheden die lezen?
In een aantal van deze artikelen deel ik de leukste Instagram foto’s van lezende beroemdheden. En laat je vooral inspireren tot het lezen van nieuwe boeken.

 

Recensie Kobo Glo HD

Mijn ervaring met mijn Kobo Glo HD en vooral het verschil tussen de Glo HD en de Touch. Je leest het allemaal in deze recensie inclusief foto’s.

 

 

Waar ik op let als proeflezer
Een artikeltje voornamelijk voor de auterus hier. Soms krijg ik de eer om een boek te mogen lezen voor hij verschijnt, voor hij naar een uitgever gaat of voor een uitgever hem inkoopt. Natuurlijk moet je dan op een aantal dingen letten. Echter heeft elke proeflezer zijn eigen stijl. In dit artikel vertel ik je op welke punten ik let.

 

Relaxed lezen doe je zo
Soms is het heel erg lastig om relaxed te lezen. Maar met deze tips help ik je een beetje op weg. Het leuke van dit artikel is dat Kobo books dit artikel op hun site heeft gedeeld en het daardoor een erg populair artikel is geboren.

 

 

Lezen met dyslexie
Lezen met dyslexie is echt niet altijd makkelijk. Er zijn een hele hoop factoren die de prettigheid van het lezen kunnen beïnvloeden. In dit artikel vertel ik je iets meer over wat ik ervaar  en welke tips ik aan mensen met dyslexie maar vooral aan de ouders van kinderen met dyslexie mee wil geven.

 

Wat vinden jullie van artikelen uit de oude doos halen? En welk artikel op de site vind jij echt geweldig? 

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *