Valentijn – Romantische boeken

Lieve lezers,

Vandaag is het Valentijn. De dag om lekker samen met je geliefde door te brengen of weg te zwijmelen met een heerlij romantisch boek.
Vandaag zet ik mijn favoriete romantische boeken voor jullie op een rijtje.

Natuurlijk zijn er heel veel prachtige boeken maar speciaal voor jullie heb ik een gevarieerde selectie gemaakt.

Nicholas Sparks 
Deze auteur staat garant voor een hoge dosis zwijmel verhalen. Zijn verhalen bevatten een behoorlijke diepgang maar een geweldige romantiek. En als je Valentijns avond niet aan leze wil besteden kan je een van zijn boekverfilmingen bekijken.

Eleanor & Park 
Een bijzonder verhaal met een bijzondere liefde. Ideaal voor de mensen die wel een crush hebben maar nog geen relatie. Lees mijn recensie van dit boek hier.

Voor jou
Een van mijn lievelingsboeken. Dit boek is niet het toppunt van romantiek maar wel magisch en bijzonder mooi.

De selectie
Ergens is dit niet romantisch en toch ook heel erg romantisch tegelijk. Om er achter te komen wat ik precies bedoel met je echt dit boek lezen. En lees ook even de recensie hier.

Allerzielen
Romantisch met een laag fantasie. Een heel bijzonder boek voor als je niet alleen zoetsappige romantiek wil. Let wel op dit is een dikke pil en er zijn 3!!! delen van.

Portret van een vrouw
Niet over de top romantisch maar wel een fantastische onderlaag en motief van liefde. Het verhaal word gedreven op een diepe trouwe liefde. Lees de recensie hier.

Wat zijn jullie favoriete romantische boeken? 

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Valentijn – Romantische boeken

  1. Wat een prachtige boeken! De films van Nicolas Sparks heb ik bijna allemaal gezien, maar eigenlijk heb ik nog geen boek gelezen. Voor Jou & De Selectie zijn zeker aanraders voor vandaag. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *