Vrolijk Pasen + Tips om morgen te lezen

Lieve lezers,

Allereerst wens ik jullie een heel erg vrolijk/zalig Pasen. Ik hoop dat jullie vandaag al een heerlijke dag hebben gehad. Morgen is het natuurlijk 2e Paasdag en kun je heerlijk op de bank kruipen om te genieten van een extra vrije dag.
Weet je niet wat je moet lezen dan geef ik je vandaag in verschillende categorieën een tip.

Roman 
Portret van een vrouw. In de gedachte aan 5 mei wat weer langzaam aan onze kant op komt is dit een prachtig boek om te lezen.  Lees mijn recensie hier.

Thriller
Black eyed Susans. Ik ben net begonnen in dit boek en ik baal als een stekker als ik moet stoppen met lezen.

Young Adult
Nodig. Super spannend, dit boek lees je makkelijk binnen een dag uit. Hierdoor is het een ideaal boek voor morgen.  Lees hier mijn recensie.

Pasen

Literatuur
De zwaartekracht van liefde. Literatuur die ik een keer enorm graag wil lezen. Normaal ben ik niet zo een literatuur mens maar dit boek lijkt mee echt waanzinnig. En het heeft al vele prijzen gewonnen.

Fantasy 
Ontworteld. Een prachtig boek dat iedereen die het leest in het hart raakt. Een dikke pil maar ideaal om morgen een flink stuk in te lezen.

Kind 
Kaatje viert Pasen. Een super leuk boekje voor de allerkleinste. Lees mijn recensie over dit boekje hier.  Lees de recensie hier. 

Biografie
Elon Musk. Een ijzersterke en inspirerende biografie van een man die kei hard heeft gewerkt om zijn dromen waar te maken. Lees mijn recensie hier.

 

 

Welk boek gaan jullie morgen lezen? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Vrolijk Pasen + Tips om morgen te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *