Stacking The Shelves week 30 – 2016

Lieve lezers,

Vanwege wat leuke artikelen is Stacking The Shelves deze week iets later. Ik hoop dat jullie niet al te lang hebben moeten wachten op dit item. Maar gelukkig kun je hem vandaag weer lezen en mee kijken naar wat voor prachtigs er allemaal verschenen is.

IMG_6715

De enige echte kleuragenda 2017
Kleuren doe je het liefst het hele jaar door en waar en wanneer het maar kan! Met meer dan 60 kleurplaten kun je deze agenda helemaal naar je eigen hand zetten met je eigen favoriete kleurcombinaties. Ook voor het jaar 2017 verschijnt de prachtige, unieke kleuragenda in de gebruikelijke luxe uitvoering: integraal gebonden, met spotvernis en leeslint.

Ik kan nu al niet wachten tot 2017 in gaat.. Maar ik ga stiekem gewoon al beginnen met kleuren..

Jouw persoonlijke horoscoop voor 2017
Wil jij het jaar dat voor je ligt optimaal benutten? Dan is Jouw persoonlijke horoscoop voor 2017 het ideale boek voor je. Dit boek geeft uitgebreide informatie over elk teken van de dierenriem:
* Welke planeten heersen over jouw financie¨le situatie,
liefdesleven en carrie`re?
* Welke tekens helpen of hinderen je?
* Wat heeft 2017 voor jou in petto wat betreft je gezondheid,
liefdesleven, carrie`re, geldzaken en persoonlijke groei?
* Wat staat jou elke maand te wachten en wat zijn jouw beste
en meest riskante dagen?
Zelfkennis en kennis van het universum zijn de sleutels tot succes. Jouw persoonlijke horoscoop voor 2017 verschaft je die kennis, zodat je met een gerust hart het nieuwe jaar in kunt stappen.

De 2016 versie vond ik echt geweldig dus ik ben heel erg benieuwd naar wat dit boek voor komend jaar gaat voorspellen.

Terug naar Dwaaleiland
Oost, west, thuis best. Vooral als thuis het beruchte Dwaaleiland is. Wanneer ze een mysterieuze uitnodiging krijgen om terug te keren naar het eiland voelen Mal, Evie, Carlos en Jay zich snel weer thuis in hun oude buurt. Maar niet alles is zoals het was toen ze het eiland achterlieten. Als ze een duister mysterie ontdekken in het hart van het eiland moeten ze alles op alles zetten en hun talenten bundelen om het koninkrijk te redden.

Hoera eindelijk een vervolg op het boek Dwaaleiland. Ik kan niet wachten om dit boek nog voor mijn vertrek naar Disney te lezen.

De astrologische Almanak
De astrologische almanak 2017 laat voor elk teken van de dierenriem zien wat 2017 gaat brengen. De almanak geeft uitleg over de twaalf tekens van de dierenriem en toont wat de sterren het komende jaar voor je in petto hebben op het gebied van gezondheid, liefde, carrière, ontspanning, ouderschap, financiën en reizen. Daarnaast geeft de almanak dit jaar algemene uitleg over astrologie en sport en biedt de almanak specifieke stylingtips voor elk sterrenbeeld. Geen onzekerheden voor het komende jaar dankzij De astrologische almanak 2017! Esther van Heerebeek verzorgt sinds 2012 de jaarlijkse Astrologische almanak. Esther heeft een succesvolle astrologiepraktijk in Liempde en is de huisastrologe van Veronica Magazine, Beau Monde en de Belgische Flair. Ze heeft diverse astrologiepockets en -specials op haar naam staan en geeft regelmatig workshops in Nederland en België.

De recensie van dit boek staat inmiddels al klaar omdat ik te nieuwsgierig was. Binnenkort dus te lezen op de site.

Suzy en de kwallen 
Nadat haar voormalige beste vriendin verdrinkt, is Suzy Swanson ervan overtuigd dat dit komt dooreen zeldzame kwallenbeet. Dingen gebeuren immers heus niet zomaar. Teruggetrokken in haar eigen stille wereld, ontwikkelt ze een plan om haar theorie te bewijzen, zelfs als het betekent dat niemand haar gelooft en ze de wereld over moet reizen in haar eentje.

Het heeft ruim een maand geduurd maar eindelijk werd dit boek bezorgd! Nu snel gaan lezen dus.

Harry Potter and the Cursed Child 
It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three schoolage children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

Dit boek heb ik afgelopen zaterdag nacht opgehaald bij mijn lokale boekhandel. Bekijk het verslag van deze dag hier.
De enige twijfel is nu of ik het boek na de re-read ga lezen of nu al..

 

Dit was hem weer voor deze week.

Wat vinden jullie het leukste boek dat is binnen gekomen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *